Advertentiefonds

Als lid van Ondernemersbelang bent u ook automatisch lid van het advertentiefonds.

De kas wordt beheerd door Theo Jacobs (Jacobs aannemersbedrijf). De verschillende clubs of verenigingen melden zich bij hem om aan te geven hoe ze de leden van Ondernemersbelang uit willen dragen. Daarna bepaalt Theo de bijdrage volgens het reglement dat is vastgesteld door het bestuur, hij is dus de contactpersoon van Ondernemersbelang HD voor de clubs en verenigingen. Dit scheelt de ondernemer aanloop van verenigingen aan de deur. Want u kunt ze direct doorverwijzen naar Theo en u weet precies wat u kwijt bent op jaarbasis. Voor verenigingen is het ook makkelijker om maar een organisatie te bezoeken.

De volgende clubs en verenigingen hebben afgelopen jaar financiële ondersteuning ontvangen:
Jeugdvierdaagse – Bc Argus – Mixed Hockeyclub – Vogelvriend – stichting wielerevenementen Bernheze – TV De Balledonk – Stichting Carnaval – Kantlijn – Jong Nederland – Mc Heeswijk – Fanfare Willibrord toermee – Bc Argus – Dorpszeskamp –  E HBO –  Gorgo – Lachspiegel – Badmintonclub – Stichting Ranja – Barbara gilde – Harmonie Servaes – Jumping Heeswijk – TRV Berheze – Wandelclub Jeugd en gezin vierdaagse – KBO Dinther – Toneelvereniging Anders is Anders.

Verenigingen dragen zelf de verantwoording om zich te melden als ze geld willen krijgen van het advertentiefonds. We gaan niet actief verenigingen benaderen om ze te sponsoren.

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor het juist plaatsen van de overeengekomen advertentie of het ophalen van het spandoek. Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor het ophalen van de juiste (ge-update versie) van de advertentie. Bij een onjuiste plaatsing of niet ophalen van het spandoek wordt het advertentiegeld niet uitbetaald.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Theo Jacobs, theo@ondernemersbelang-hd.nl