Reacties leden

Mijn bedrijf, De Halm, is een bedrijf dat liever het beste van dichtbij haalt dan het goedkoopste van ver weg. Dat geldt voor onze grondstoffen van onze ontbijtgranen, maar ook voor onze leveranciers. Ik vind het daarom belangrijk dat je je mede ondernemers in het dorp kent.

Daarnaast heeft de vereniging ook verschillende inkoopcollectieven (afval en energie) die er voor zorgen dat je ook nog financieel voordeel kunt halen uit het lidmaatschap. Tenslotte hebben we met de werkgroep “Veiligheid Retsel” samen met o.a. gemeente, MKB, brandweer en politie ook het keurmerk “Veilig Ondernemen” behaald. Het doel hiervan is om een veilige situatie te behouden op ’t Retsel, maar daarnaast kan dat voor de leden die op het industrieterrein gevestigd zijn ook nog een korting opleveren op diverse verzekeringspremies. Zo zie je dat samenwerking altijd loont en daar is de vereniging voor in het leven geroepen.

Rob van den Berg De Halm

We op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de winkeliers. Samenwerking is altijd heel belangrijk. Samen we meer kunnen bereiken om mensen in H-D te laten winkelen. De gezelligheid met elkaar bij Ondernemersbelang HD.

Maria van Vreede en Maria van den Berg Marskramer en Sterrin

Ondernemersbelang regelt voor ons contacten met MKB, gemeente en andere ondernemersverenigingen. Er wordt een heleboel gedaan, wat je niet direct ziet, maar wel belangrijk is/kan zijn.

Voor de toekomst vind ik het belangrijk dat we in 1 goede actieve vereniging bij elkaar zijn aangesloten, zodat we elkaar kunnen steunen, maar ook samen iets kunnen bereiken. Als eenling of met allerlei kleine groepjes is dat veel moeilijker. Ondernemersbelang is voor mij zeker een actieve en goede vereniging!

Natuurlijk moeten we als leden ook gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn en aangeven wat we willen / nodig hebben. We moeten het SAMEN doen.

Esther van Zoggel Van Zoggel Wonen & Zo

Als ondernemers hebben we veel belangen gemeen o.a. in overleg met de gemeente. Samen als een vereniging, als een collectief, hebben we een belangrijke stem en zijn we een officieel aanspreekpunt. Daarnaast kunnen we gebruik maken van collectieve inkoop van energie en afvalverwerking bovendien worden jaarlijks een aantal activiteiten georganiseerd waar het aan mee doen, erg gezellig is.

Theo Jacobs Jacobs aannemersbedrijf b.v.

De reden waarom ik het zo leuk vind om lid te zijn is… vaak ken je de regionale ondernemers alleen van (bedrijfs-)naam. De ondernemersborrel (en de overige activiteiten) zijn prima gelegenheden om ook het gezicht achter deze onderneming te leren kennen. Hierdoor ben je eerder geneigd om van elkaars diensten gebruik te maken.

Ir. B. (Bart) Naus BOT architectuur